Viestimiespäivät Upinniemessä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
22/08/2020 - 23/08/2020


Valtakunnalliset Viestimiespäivät 22.-23.8.2020 Upinniemessä

Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme valtakunnallisia Viestimiespäiviä 22. -23. elokuuta 2020 Kirkkonummen Upinniemeen. Viestimiespäiviä isännöi Rannikkoprikaati ja tapahtuman suojelijana on Pääesikunnan johtamisjärjestelmäpäällikkö, prikaatikenraali Mikko Heiskanen.

Järjestelyistä huolehtivat Uudenmaan Viestikilta, ja Helsingin Reserviupseerien Viestiosasto. Tapahtuma on yhteinen ja avoin kaikille toimijoille viestiaselajin vapaaehtoisessa ja ammatillisessa kentässä.

Viestimiespäivät alkavat lauantaina 22.8. ilmoittautumisella ja majoittumisella, jonka jälkeen seuraavat avajaiset ja Rannikkoprikaatin alueen esittely. Lounas nautitaan varuskuntaravintola Ankkurissa. Upinniemen alueella pääsemme suoriutumaan perinteisen rastiratakilpailun vaihtelevista ja mielenkiintoisista tehtävistä. Leppoisan kisailun jälkeen maistuu sauna. Ilta kuluu vapautuneissa tunnelmissa varuskuntaravintolassa, jossa nautimme illallisen.

Sunnuntaina 23.8. tutustumme kiertoajelulla ja museo- sekä kohdekäynneillä Porkkalan vuokra-alueen historiaan.

Tervetuloa viestimiespäiville viettämään mukava kesäviikonloppu yhdessä vanhojen ja uusien tuttujen kanssa!

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään kimppakyytejä,joten jos olet kiinnostunut, niin ota yhteys hallitus ät pviestikilta.fi, niin pyrimme järjestämään sinulle kyydin.

KLIKKAA TARKEMPI OHJELMA JA OHJEET TÄSTÄ