Esittely

Pirkanmaan Viestikilta tarjoaa jäsenilleen mielenkiintoisia esitelmätilaisuuksia viestiasejaliin liittyvistä aiheista. Killalla on esimerkiksi erinomaiset suhteet Puolustusvoimiin, minkä takia jäsenillämme on mahdollisuus päästä paikkoihin ja tilaisuuksiin, joihin tavallisen kansalaisen olisi muutoin vaikeaa tai jopa mahdotonta päästä.

Killan asiantuntijat toimivat kouluttajina useilla viestiasejaliin liittyvillä kursseilla. Kurssit kattavat kaiken niin perusviestitoiminnasta aina monimutkaisimpiin järjestelmiin. Asiantuntijamme kouluttavat mm. elektronisen sodankäynnin kursseilla ja monimutkaisimmista järjestelmistä mainittakoon vaikka YVI2. Asiantuntijoidemme tarjoamasta koulutuksesta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Killan jäseneksi voi liittyä kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Jäsenten ei tarvitse tietää aihepiiristä mitään, ainoastaan kiinnostus aihepiiriä kohtaan riittää. Jokainen jäsen voi valita tapahtumista ja toiminnasta itselleen kiinnostavimmat ja parhaiten sopivat.

Annamme mielellämme lisätietoja toiminnastamme. Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hallitus (at) pviestikilta.fi

Killan historiaa lyhyesti ja historiaa yksityiskohtaisemmin.

Killan säännöt.

Voit tutustua myös menneiden vuosien toimintaan: 2007, 2008, 2009, 2010, 20112012 ja 2013. Vuodesta 2014 alkaen vanhat tapahtumat löytyvät täältä.