Tiedotus

Pirkanmaan Viestikilta tiedottaa toiminnastaan näillä sivuilla, sähköpostilistallaan sekä jäsenkirjeillä. Lisäksi hyödynnämme maanpuolustusaiheisia lehtiä kuten esimerkiksi Pirkan Viestiä.

Tiedotamme toiminnastamme jäsenille sähköpostitse. Tiedotteet lähetetään kaikille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä ja jotka eivät ole tiedotteiden lähettämistä kieltäneet.

Mikäli et ole saanut tiedotteita tai haluat varmistaa, että sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä, ole hyvä ja ilmoita se sihteerillemme osoitteeseen jussi.alanen (at) pviestikilta.fi.

Sähköpostitiedotteet lähetetään aina piilokopiona, jolloin muut eivät näe osoitettasi. Osoitteita ei luovuteta ulkopuolisille ja voit koska tahansa kieltää tiedotteiden lähettämisen ottamalla yhteyttä osoitteeseen jussi.alanen (at) pviestikilta.fi.

Muistathan, että parhaiten saat tietoa yhdistyksen toiminnasta sähköpostiosoitteesi kautta. Jos se muuttuu, ilmoitathan siitä meillekkin.

Jäsenkirjeen toimitamme pari kertaa vuodessa postitse kaikille niille jäsenillemme, joiden sähköpostiosoite ei ole tiedossamme. Jatkossa uusimmat kirjeet tullaan lisäämään myös tälle sivulle. Parhaiten pysyt ajantasalla killan toiminnasta ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi killalle.