Kotirata-ammunta

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
22/10/2024

Tapahtumapaikka
Nokian Portin ilma-aserata


Pirkanmaan Viestikilta osallistuu kattojärjestönsä Viestikiltojenliiton Kotirata-ammuntaan tänäkin vuonna. Päivämäärä ja aika tarkentuu myöhemmin.

Tässä kilpailussa ammutaan ilma-aseilla ja kunkin killan kolmen parhaan ampujan tulos lasketaan mukaan killan tulokseen. Pirkanmaan Viestikillalla on hyvät mahdollisuudet menestyä kilpailussa, sillä killoissa ei ole aktiivisia kilpa-ampujia ja osalle killoista osallistujien haaliminen on hankalaa.

Kannattaa siis tulla mukaan vaikka et ammuntaa harrastaisikaan. Siten saamme mahdollisimman monta suoritusta, joista valita kolme parasta ja ennen kaikkea saamme vähintään kolme suoritusta kasaan, jotta emme anna tarpeetonta tasoitusta muille. Lajeina ovat ilmakivääri 20 laukausta ja ilmapistooli 20 laukausta.

Pirkanmaan Viestikillan Kotirata-ammunta ammutaan Nokian Seudun Ampujat r.y.:n (NoSA) Nokian Portin ilma-aseradalla, Pirkkalaistie 3, Nokia. Ilma-aserata sijaitsee aivan Nokian keskustassa vanhassa jalkinetehtaassa. Käynti Nokian Renkaan pääportista tehdasalueelle ja sisäpihalla heti käännös oikealle. Rakennuksen sivulla olevasta nimetystä ovesta sisään kolmanteen kerrokseen hissillä tai kierreportaita. Parkkipaikkoja on tehtaan sisäpihalla radan oven lähellä.

Tilaisuus on jäsenille maksuton. Kilta järjestää paikalle kaikki tarvittavat varusteet. Omiakin varusteita saa tietenkin käyttää.